Új programok

Augusztusban új programjaink indulnak!

Fabatka Manó Szöszmötöléseire szeretettel várunk minden kisebb és nagyobbacska gyerkőcöt!
Az első ilyen alkalom időpontja: augusztus 7. 16-17 óra között. Ezen a délutánon szalvétatechnikával készült képet készítünk.
A másik szöszmötölős alkalmunk egy héttel később augusztus 14-én, szintén 16-17 óra között lesz. Ekkor filc kulcstartót barkácsolunk majd.

Kiket várunk?
Mindkét programunkon olyan tevékenységet végzünk, ami igen tág korcsoportot fogadását teszi lehetővé, a három évesektől, akár a 9-10 évesekig.

Miért jó?
Azt hiszem, nem is kell igazán magyaráznom a kézműves foglalkozások fejlesztő hatásáról, javítja a gyerekek finommanipulációját, a szem és kéz összehangolt működése a későbbi iskolai munka alapvető feltétele, fejleszti a kitartó figyelmet, fejleszti az esztétikai érzékünket, alakítja ízlésvilágunkat, és persze mindezt észrevétlenül, hiszen nem mellékesen jól szórakozunk közben. És ami a legjobb, hogy a végén haza lehet vinni az elkészült művet!

Fontos!
A foglalkozásokra, kérjük, előre jelentkezzetek be, mert korlátozott a létszám, ugyanis az optimális fejlesztő hatás érdekében csakis kiscsoportban dolgozunk, így minden gyerek egyéni figyelemben és bánásmódban részesülhet!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 megjegyzés: